MSA oorkappen

Bij PBM Discounter vind je een breed aanbod aan MSA oorkappen. De gehoorkappen beschikken over verschillende voordelen en bevestigingsopties, die kunnen worden ingezet voor verschillende werkzaamheden. 

Lees meer
15 resultaten (1-15)
Sorteren op:

Gehoorbescherming

Een goed gehoor is essentieel voor verschillende werkzaamheden maar vooral in het dagelijks leven. De juiste gehoorbescherming kan helpen het gehoor en de oren te beschermen. Er zijn drie verschillende opties om het gehoor te beschermen. Dit kan door het dragen van oordoppen, gehoorkappen of otoplastieken. Elke soort gehoorbescherming brengt zijn eigen eigenschappen en voordelen. Zo kunnen oordoppen beter zijn voor brildragers en gehoorkappen voor langdurig gebruik.

MSA gehoorkappen

MSA heeft een breed aanbod aan gehoorbescherming bestemt voor verschillende doeleindes. Met hun gepersonaliseerde Left/RIGHT systeem maken ze de gehoorkappen extra comfortabel. Dit systeem houdt in dat de oorkappen voor het linker- en rechteroor specifiek zijn ontworpen voor de drager. Ook de revolutionaire hoofdband en grotere schelpen zorgen voor extra comfort. Zo kunnen de gehoorkappen extra lang worden gedragen. Omdat MSA een ruim assortiment heeft aan gehoorkappen, zijn er ook veel reeksen te vinden. Deze zijn als volgt:

MSA V-Gard gehoorkappen

De V-Gard gehoorkappen staan bekend om hun comfort, kwaliteit en duurzaamheid. De V-Gard gehoorkappen zijn bijna niet meer weg te denken door hun betrouwbare kwaliteit en comfortabele ontwerp. De gehoorkap is UV-bestendig en heeft een polyethylene schaal. Er zijn drie gehoorkappen in deze reeks:

MSA Left/RIGHT gehoorkappen

De MSA Left/RIGHT gehoorkappen zijn het hoogtepunt van personalisatie. De linker en rechter schelp verschillen waardoor de gehoorkap in het algemeen beter op het hoofd past. Daarnaast is ook de hoofdband compleet aangepast op de vorm van het hoofd. De MSA Left/RIGHT gehoorkappen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren – geel, blauw en wit. Ook deze kappen zijn opgesplitst in drie dempingniveaus:

Binnen de Left/RIGHT reeks zijn er ook elektrische oorkappen te vinden. De MSA Left/RIGHT FM Pro beschikt vaak over een radio. Verder is deze FM Pro leverbaar met een hoofdband en helmbevestiging.

MSA XLS gehoorkappen

De XLS gehoorkap heeft een extra brede en sure-grip hoofdband om ervoor te zorgen dat de gehoorkap goed blijft zitten. De kap heeft uniek gevormde inzetstukken en is met een gewicht van 218 gram licht in gewicht. En hierbij levert het ook nog uitstekende geluidsdemping. Het tweepuntsbevestiging systeem zorgt voor een gelijke druk op het hoofd. De gehoorkap biedt een dempingswaarde van 25 dB(A) en is hiermee geschikt voor licht industriële omgevingen. Om de gehoorkappen te kunnen schoonmaken, is er een MSA XLS hygiëneset.

MSA EXC gehoorkappen

De MSA EXC gehoorkap is geschikt voor de meeste werkomstandigheden en is hiermee allround perfecte gehoorbescherming. De spuitgegoten voering biedt een optimale fit. De hoofdband is makkelijk en veilig aan te passen. De gehoorkap heeft een gemiddelde dempingswaarde van 27db en kan worden gecombineerd met verschillende MSA vizieren. Ook deze reeks heeft een specifieke hygiëneset. Met de MSA EXC hygienekit zijn de schuimkussens van de oorkap eenvoudig te vervangen.

MSA HPE gehoorkappen

De MSA HPE gehoorkap beschikt over een erg hoog niveau aan gehoorbescherming. De gehoorkappen bieden bescherming tegen hoge levels van omgevingsgeluiden, en ook geluiden met een lage frequentie. De hoofdband is instelbaar en de kussens van de gehoorkappen zijn dik en zacht. De headset biedt een gemiddelde dempingswaarde van 32 dB en heeft een uitstekende afdichting. Zo kan je zonder zorgen aan je project of klus werken.