Ansell Hyflex snijbestendige handschoenen

Ansell Hyflex werkhandschoenen staan bekend om hun geavanceerde mechanische bescherming. Ze bieden uitstekende weerstand tegen risico’s als snijden, schuren, scheuren, stoten en perforatie. Dit alles zonder in te leveren op comfort of beweeglijkheid.

Lees meer
27 resultaten (1-27)
Sorteren op:

Norm EN 388 voor snijbestendige handschoenen

Alle Ansell Hyflex werkhandschoenen worden getest op mechanische eigenschappen volgens de Europese EN 388-norm. De norm maakt het eenvoudiger om de juiste handschoenen te kiezen en helpt om onnodige risico’s te voorkomen. In ons blogitem over de norm EN 388 geven we een duidelijke uitleg.

Welke Ansell Hyflex werkhandschoenen kopen?

Voor optimale veiligheid is het belangrijk dat de Ansell Hyflex handschoenen de juiste snijbescherming bieden. Let dus goed op de EN 388-norm. Daarnaast spelen aspecten als de pasvorm, voering en coating een rol. Een PU-coating zorgt bijvoorbeeld voor een goede droge grip en uitstekende vingergevoeligheid. Voor werkzaamheden met olie is nitril een goede keus.

Uiteraard moet ook de maat goed zijn. Raadpleeg ons blogitem De juiste maat werkhandschoenen kopen voor handige meetmethodes.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan zeker contact met ons op via +31 85 065 69 29. We helpen graag!

Ansell Hyflex handschoenen kopen bij PBM discounter

Ansell Hyflex werkhandschoenen bestel je eenvoudig in onze webwinkel. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en zeer voordelig geprijsd. We streven er continu naar om de goedkoopste aanbieder van de beste persoonlijke beschermingsmiddelen te zijn.