Zwarte werkschoenen

Bij het aanschaffen van nieuwe werkschoenen kijk je natuurlijk naar veiligheid en comfort, maar stijl blijft ook belangrijk. Veel mensen kiezen zwarte veiligheidsschoenen voor op de werkvloer. Onze collectie zwarte werkschoenen biedt de perfecte combinatie van veiligheid, comfort en stijl, geschikt voor een breed scala aan werkomgevingen.

Lees meer
176 resultaten (1-48)
Sorteren op:

Professionele keuze

Zwart is een tijdloze kleur die professionaliteit uitstraalt en makkelijk te combineren is met elke werkkleding. Zwarte werkschoenen zijn ideaal voor zowel binnen- als buitenwerk en zijn bestand tegen de zwaarste werkomstandigheden. Zwarte schoenen zien er minder snel vies uit dan bijvoorbeeld witte schoenen. Daarom zijn ze een praktische keuze voor werkplekken waar vuil en vlekken onvermijdelijk zijn. Zwarte veiligheidsschoenen helpen je om er altijd netjes en professioneel uit te zien, zelfs in de meest uitdagende werkomgevingen.

Comfort 

Comfort is bijna net zo belangrijk als veiligheid. De meeste zwarte werkschoenen zijn ontworpen met ergonomische eigenschappen, zoals gewatteerde enkels, ademende materialen en flexibele zolen, die zorgen voor maximaal comfort, zelfs tijdens lange werkdagen. De beschikbare maten en stijlen zorgen ervoor dat iedereen een perfect passend paar kan vinden.

Veiligheid voorop

Het is belangrijk dat je de juiste veiligheidsschoenen uitzoekt die passen bij jouw werkomstandigheden. Alle zwarte werkschoenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat je altijd de beste bescherming aan je voeten hebt. Hieronder vind je het overzicht van de verschillende veiligheidsnormen:

  • S1: Voorzien van een beschermende neus (staal, aluminium, composiet, glasvezel), zijn antistatisch en geschikt voor droge omstandigheden.
  • S1P: S1 + een ondoordringbare tussenzool, geschikt voor droge omstandigheden waar je te maken hebt met scherpe objecten op de grond.
  • S1PL: S1 + een niet metalen ondoordringbare tussenzool, getest op een spijker met een diameter van 4,5 millimeter.
  • S1PS: S1 + een niet metalen ondoordringbare tussenzool, getest op een spijker met een diameter van 3,0 millimeter.
  • S2: Dezelfde eigenschappen als S1 + waterafstotende kwaliteiten, gemaakt voor buitenwerkzaamheden en natte omstandigheden.
  • S3: Een combinatie tussen S1P en S2. Voorzien van beschermende neus, veiligheidszool, antistatisch, schokabsorberend, antislip loopzool, vuil- en waterafstotend
  • S3L: S3 + een niet metalen ondoordringbare zool, getest op een spijker met een diameter van 4,5 millimeter.
  • S3S: S3 + een niet metalen ondoordringbare tussenzool, getest op een spijker met een diameter van 3,0 millimeter.

Zwarte werkschoenen kopen bij PBM Discounter

Voor advies of hulp bij het kiezen van het perfecte paar, bel ons op +31 85 065 69 29. Vergeet ook niet ons assortiment van aanvullende PBM's te bekijken voor een complete veiligheidsuitrusting.