Sneaker werkschoenen

Sneaker werkschoenen kopen doe je voordelig en eenvoudig online bij PBM discounter. We voeren onder meer de bekende merken Redbrick en Reebok en streven er altijd naar om de goedkoopste te zijn.

Lees meer
82 resultaten (1-48)
Sorteren op:

Veilig, comfortabel én modieus

Werk sneakers zijn nauwelijks te onderscheiden van andere sneakers. Met deze moderne veiligheidsschoenen zijn je voeten goed beschermd en kom je netjes voor de dag. Daarnaast zijn ze vaak lichter dan normale werkschoenen, wat voor meer comfort zorgt. 

Sneaker werkschoenen voor elke smaak

Ons assortiment is met grote zorg samengesteld. Iedereen heeft een andere smaak en daarom hebben we een zeer uitgebreid aanbod van sneaker werkschoenen. Voor zowel heren als dames. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en modellen. Gebruik de filters aan de linkerzijde op deze pagina om snel jouw favoriete paar te vinden.

Verschillende beschermingsklassen

Uiteraard is het allerbelangrijkst dat de juiste voetbescherming wordt geboden. Je kan sportieve veiligheidsschoenen kopen met verschillende veiligheidsnormeringen. Let dus goed op of ze de juiste beschermingsklasse hebben. Werkschoenen worden onderverdeeld in onderstaande veiligheidsniveaus:

  • S1: Antistatisch en voorzien van een veiligheidsneus. Geschikt voor droge plaatsen.
  • S1P: Bovenstaande inclusief een antiperforatie tussenzool. Geschikt voor droge plaatsen met scherpe voorwerpen op de grond.
  • S2: Zelfde eigenschappen als S1 veiligheidsschoenen, aangevuld met bescherming tegen het binnendringen van water. Ideaal voor buitenwerkzaamheden.
  • S3: Een combinatie van S1P en S2. Werk sneakers S3 zijn geschikt voor vele werkomstandigheden en daarom het populairst.

Reebok veiligheidsschoenen: Voor werk en vrije tijd

Reebok, vooral bekend van de sportschoenen, fabriceert ook trendy veiligheidsschoenen met een sportief uiterlijk. Je kan ze zowel tijdens het werken dragen als in je vrije tijd. Bovendien hebben de sneakers een goed loopvermogen. Meer informatie lees je in ons blogitem over Reebok werkschoenen.

Goedkope sneaker werkschoenen kopen?

Dan ben je bij PBM discounter aan het juiste adres! Wij hanteren uiterst scherpe prijzen, dus je betaalt nooit te veel. En uiteraard leveren we alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit.

Voor elk beroep is er wel een paar goede werk sneakers te verkrijgen. We snappen dat het lastig kan zijn om het perfecte paar te selecteren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 85 065 69 29 en we helpen je graag. 

Met alleen goede werk sneakers ben je er vaak nog niet. Dus neem ook eens een kijkje bij onze werkkleding, werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, oorkappen en veiligheidshelmen.