S3 werkschoenen

Met S3 werkschoenen ben je gegarandeerd van veiligheid. De combinatie van een beschermneus, waterafstotend materiaal, schokdemping, antistatische eigenschappen en een ondoordringbare zool maakt ze geschikt voor het zwaarste werk.

Wij hebben deze krachtpatsers van de merken Redbrick, Reebok, Emma en OXXA. Ons assortiment is met grote zorg samengesteld. We bieden een ruim aanbod van kwalitatieve S3 werkschoenen voor dames en heren. En je profiteert altijd van de beste prijs en een goede service.

Lees meer
173 resultaten (1-48)
Sorteren op:

Hoogste beschermingsniveau

Elke werkschoen moet gecertificeerd zijn door een erkend testinstituut en voldoen aan de EN 345 norm, welke is vastgelegd in de Europese wetgeving. Binnen deze normering zijn er verschillende niveaus van veiligheid: SB, S1, S1P, S2 en S3. S3 is een combinatie van de andere niveaus en biedt de hoogte bescherming.

Veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkst als het gaat om het selecteren van het juiste schoeisel. S3 werkschoenen zijn geschikt voor nagenoeg elke taak. In sommige sectoren, zoals de bouw, zijn ze verplicht.

De eisen bij een S3 normering

S3 werkschoenen moeten zijn voorzien van een veiligheidsneus. Deze kan gemaakt zijn van staal, composiet of kunststof. De neus beschermt de tenen tegen vallende voorwerpen. Ze dienen een minimale resistentie te bieden van 200 joule.

Er wordt van een S3 veiligheidsschoen vereist dat ze schokdemping hebben in de hak en antistatisch zijn. De hiel moet gesloten zijn.

Om aan de S3 norm te voldoen moeten de schoenen een verhoogde weerstand bieden tegen het binnendringen van water. Hierdoor zijn de uitermate geschikt voor buitengebruik.

Tot slot dienen S3 schoenen een ondoordringbare stalen of kevlar tussenzool te hebben. En de zool moet beschikken over een antislipprofiel.

Veel soorten S3 werkschoenen

S3 veiligheidsschoenen zijn geschikt voor vele werkomstandigheden en daarom erg populair. Hierdoor is de keuze enorm groot. Er zijn diverse opties, kleuren en modellen. Van sneakers en instappers tot lichtgewicht werkschoenen en hoge werkschoenen. S3 schoenen komen ook in allerlei maten en elke prijsklasse voor. Zowel voor heren als dames is er genoeg keuze.  

S3 sneakers

Voor mensen die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan én graag netjes voor de dag komen zijn er S3 sneakers. Deze sportieve werkschoenen zijn nauwelijks te onderscheiden van andere sneakers.  

Instap werkschoenen S3

S3 instappers zijn ideaal voor werk waarbij je regelmatig je schoenen aan en uit moet trekken. Geen gedoe met veters of sluitingen.

Lichtgewicht werkschoenen S3

Moet je tijdens een werkdag veel lopen? Dan zijn lichte werkschoenen S3, zoals de Fusion modellen van Reebok, ideaal. Hiermee heb je aan het einde van de dag minder last van vermoeide voeten.

Hoge werkschoenen S3

In ons assortiment kom je zowel lage als hoge S3 werkschoenen tegen. Hoge exemplaren raden we aan als je ook bescherming nodig hebt rondom de enkels en achillespezen. Zoek je meer flexibiliteit, omdat je bijvoorbeeld veel op je knieën zit? Dan zijn lage werkschoenen een betere keuze omdat je hiermee meer bewegingsvrijheid hebt.

Veiligheidsschoenen S3 kopen?

Goedkope werkschoenen S3 koop je natuurlijk bij PBM discounter. Wij streven er continu naar om de goedkoopste aanbieder te zijn zodat je nooit te veel betaalt. Vind eenvoudig jouw ideale paar met de filters. Voor persoonlijk advies kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via +31 85 065 69 29.

Met alleen goede S3 veiligheidsschoenen ben je er vaak nog niet. Dus neem ook eens een kijkje bij onze werkkleding, werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, oorkappen en veiligheidshelmen.