Redbrick werkschoenen

Bij Redbrick zul je geen saaie en lompe veiligheidsschoenen aantreffen. Het is een feit dat veiligheid voorop staat als het om werkschoenen gaat. Echter, Redbrick begrijpt ook dat esthetiek van belang is. Daarom produceert Redbrick al 15 jaar de meest trendy werkschoenen, met de nieuwste technologische ontwikkelingen en de laatste modetrends.

Lees meer
39 resultaten (1-39)
Sorteren op:

Redbrick S1P werkschoenen

Deze veiligheidsschoenen worden doorgaans vervaardigd uit lichte en goed ademende materialen. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze schoenen niet waterafstotend zijn, dus ze zijn het meest geschikt voor gebruik in droge omgevingen. De schoenen zijn flexibel, lichtgewicht en ademend, wat het draagcomfort verhoogt. 

Dit maakt S1P werkschoenen bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld magazijnwerkzaamheden.

Neem de Redbrick Motion Infinity bijvoorbeeld. De vlakke zool maakt het gemakkelijk om flinke afstanden af te leggen. Verder zorgen de aluminium neus en de technical fibers non-metallic anti-perforatiezool dat je optimaal beschermd bent.

S3 en S3S werkschoenen

Veiligheidsschoenen met S3 veiligheidsklasse komen het meest voor. Deze schoenen zijn uitgerust met de volgende eigenschappen:

  • Beschermende neus
  • Anti-perforatiezool
  • Antislipprofiel
  • Antistatisch
  • Waterafstotend

Tegenwoordig zijn er nieuwe testmethodes en uitslagen voor veiligheidsschoenen en -laarzen. Meer weten? Lees het blog 'Vernieuwde normeringen voor veiligheidsschoenen en -laarzen'

De razend populaire Redbrick Onyx voldoen aan de S3 veiligheidseigenschappen.

De nieuwe Redbrick Pulse Ankle boots voldoen aan de S3S normering.