Normeringen van de spuitoveralls: 

De overalls zijn antistatisch, siliconenvrij, vlamvertragend, pluisvrij en/of waterafstotend. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen voor spuitoveralls die gebruikt worden tijdens werk met bijvoorbeeld autolak of verf.

De meeste van onze overalls zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de normen EN 1149-5. Dit betekent dat de overalls veilig gebruikt kunnen worden in potentieel explosieve omgevingen. Elk model biedt verschillende functies om aan uw specifieke behoeften te voldoen, zoals ademend materiaal, elastische taillebanden voor een betere pasvorm, en makkelijk toegankelijke zakken.

Uitgelichte spuitoveralls:

Alle spuitoveralls in onze webshop zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de strenge eisen voor veiligheid en comfort. Ze bieden niet alleen bescherming tegen chemische en verfspatten maar zijn ook ontworpen om comfortabel te dragen tijdens lange werkuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de volgende overalls:

Accessoires

Naast spuitoveralls bieden wij ook een scala aan accessoires aan die de bescherming en functionaliteit van de overalls verhogen. Dit omvat chemisch bestendige handschoenen, verfspuitmaskers, en meer. Bekijk ook onze pagina over verfspuiten voor meer informatie over het vinden van de juiste bescherming. 

Spuitoveralls kopen?

Ontdek ons uitgebreide aanbod en vind de perfecte spuitoverall voor jouw werkzaamheden. Bestel eenvoudig online en profiteer van onze scherpe prijzen.

Heb je vragen of  advies nodig bij het kiezen van de juiste spuitoverall? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 85 065 69 29.