Handig en comfortabel

Instap veiligheidsschoenen hebben een elastieken sluiting in plaats van veters of klittenband. Dit vergemakkelijkt het aan- en uittrekken en bespaart tijd. Daarnaast zijn ze heel comfortabel. Het elastiek zorgt namelijk voor een perfecte sluiting om de voeten.

We hebben ook veiligheidsklompen in het assortiment.

Verschillende veiligheidsklassen

Instap werkschoenen worden ingedeeld in verschillende categorieën (S1, S1P, S2 en S3). Per categorie, ook wel veiligheidsklasse genoemd, zit er een verschil in de eigenschappen van de schoenen.  

  • S1: Antistatisch en voorzien van een veiligheidsneus. Geschikt voor droge plaatsen.
  • S1P: Bovenstaande inclusief een antiperforatie tussenzool. Geschikt voor droge plaatsen met scherpe voorwerpen op de grond.
  • S2: Zelfde eigenschappen als S1 veiligheidsschoenen, aangevuld met bescherming tegen het binnendringen van water. Ideaal voor buitenwerkzaamheden.
  • S3: Een combinatie van S1P en S2 werkschoenen. Geschikt voor vele werkomstandigheden en daarom het populairst.

Instap werkschoenen S3 worden het meest verkocht.  

Instap werkschoenen met stalen neus

Instap werkschoenen met stalen neus beschermen je tenen tegen impact van buitenaf. Hiermee voorkom je ernstig voetletsel als er een zwaar voorwerp op terechtkomt.

Instap werkschoenen kopen bij PBM discounter

Al onze instap veiligheidsschoenen zijn van de beste kwaliteit en uiterst concurrerend geprijsd. Bekijk het aanbod en bestel vandaag nog online! Voor persoonlijk advies kan je natuurlijk altijd contact opnemen via +31 85 065 69 29.

Met alleen goede instap werkschoenen ben je er vaak nog niet. Dus neem ook eens een kijkje bij onze werkkleding, werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, oorkappen en veiligheidshelmen.