Grisport werkschoenen

Bij PBM discounter kan je een uitgebreid assortiment aan Grisport veiligheidsschoenen vinden. Deze schoenen zijn van goede kwaliteit terwijl ze toch betaalbaar zijn.

Lees meer
36 resultaten (1-36)
Sorteren op:

Grisport veiligheidsschoenen

Grisport heeft zijn oorsprong in het maken van handgemaakte schoenen voor bergsport en vrijetijdsbesteding. Sinds 2004 passen ze deze expertise toe op de productie van werkschoenen. Veel van de Grisport veiligheidsschoenen hebben het uiterlijk van wandelschoenen. Bij de vervaardiging van hun veiligheidsschoenen gebruikt Grisport high-performance materialen, leersoorten en membranen. Ondanks de moderne benadering blijft de traditionele schoenen ambacht behouden, wat elk paar voorziet van de kwaliteit en details van een handgemaakt product.

Grisport legt de nadruk op innovatie en het gebruik van nieuwe productietechnieken en materialen. Hierdoor introduceert het bedrijf voortdurend vooruitstrevende modellen op de markt. Grisport streeft ernaar om schoenen te ontwikkelen die niet alleen comfortabel en stijlvol zijn, maar ook aan hoge kwaliteitseisen voldoen. 

Grisport heeft de volgende series schoenen:

 • Bionik
 • Vibram
 • 803 collectie
 • Cross safety
 • STS

Voering

De meeste veiligheidsschoenen van Grisport zijn voorzien van een Cambrelle voering. Cambrelle is ontwikkeld in de vroege jaren '70 door een groep experts in vezeltechnologie en chemie. Cambrelle is een nieuw soort non-woven textiel. Deze synthetische stof is vervaardigd uit twee varianten nylon en kan worden beschouwd als de synthetische tegenhanger van leer. Cambrelle droogt echter sneller dan leer, wat betekent dat het de vorming van schimmels helpt voorkomen.

Cambrelle voering 

Dankzij de unieke eigenschappen van de Cambrelle voering kunnen de voeten ademen. De voering is anti-bacterieel, sneldrogend en absorbeert vocht, waardoor veiligheidsschoenen met Cambrelle voering ervoor zorgen dat je voeten altijd koel en droog blijven.

De veiligheidsschoenen uit onderstaande Grisport collecties beschikken over een Cambrelle voering:

 • Cross Safety
 • Super Trail System (STS)
 • Bionik
 • Vibram

Ook enkele modellen uit de 803-collectie hebben een Cambrelle voering. 

Gore-Tex voering

Naast de Cambrelle voeringen maakt Grisport ook gebruik van leren voeringen, en Gore-Tex voeringen. Gore-tex voeringen zijn altijd waterdicht. Dankzij een speciaal ontwikkeld membraan met microscopisch kleine gaatjes blijven je voeten altijd droog en voelen de schoenen erg ademend. 

Loopzolen

Grisport maakt gebruik van diverse high-performance materialen voor hun loopzolen, maar een gedeelte van hun veiligheidsschoenen is uitgerust met Vibram loopzolen. Deze Vibram zolen zijn oorspronkelijk ontworpen voor bergsport, wat naadloos aansluit bij de achtergrond van Grisport schoenen.

De zolen van Vibram worden vervaardigd uit hoogwaardig rubber en zijn bestand tegen hitte en oliën. Ze zijn uitzonderlijk slip-, en slijtvast, en bieden optimale grip, zelfs op de meest ruwe en oneffen ondergronden. Bovendien blijft Vibram voortdurend werken aan het verbeteren van hun zolen, met speciale aandacht voor:

 • Slijtvastheid
 • Stabiliteit
 • Bestendigheid tegen chemicaliën
 • Grip op zowel ruwe als gladde oppervlakken

Heel Support System

Een van de meest toonaangevende kenmerken van de Grisport veiligheidsschoenen is het in eigen huis ontwikkelde Heel Support System. Dit systeem is volledig geïntegreerd in de schoenen en omvat een extra versteviging in de hiel. Door dit systeem wordt de hiel volledig omsloten, wat optimale stabiliteit en ondersteuning geeft tijdens het werk. Een extra voordeel van dit systeem is dat de schoenen hun vorm behouden, zelfs na vele uren werk. Dit systeem is toegepast in zowel lage als hoge veiligheidsschoenen.