EMMA werkschoenen

Bij PBM discounter kan je terecht voor een groot aanbod aan EMMA veiligheidsschoenen. EMMA biedt een grote variatie aan hoge kwaliteit veiligheidsschoenen. 

Lees meer
93 resultaten (1-48)
Sorteren op:

EMMA veiligheidsschoenen

Emma Safety Footwear heeft meer dan 90 jaar ervaring in de veiligheidsschoenen branche en combineert deze ervaring met de techniek en trends van nu. Veiligheid staat op nummer één bij EMMA. Alle schoenen worden grondig getest en komen pas op de markt nadat ze succesvol alle tests hebben doorstaan. 

EMMA is zeer vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. EMMA produceert alle veiligheidsschoenen zo duurzaam mogelijk, in de eigen fabriek in Kerkrade. Duurzaamheid gaat bij EMMA verder dan alleen de productie. Momenteel werken er bijna 100 mensen bij EMMA met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

EMMA heeft schoenen geschikt voor verschillende bedrijfsvoering:

  • Bouw & Techniek
  • Elektronica
  • Chemie
  • Logistiek & Transport
  • Voeding
  • Metaal
  • Lichte diensten

Balance technologie

De optimale positionering van de voet is van groot belang, zowel voor dragers die lange tijd lopen of dragers die lange tijd stilstaan. Daarom hebben alle EMMA veiligheidsschoenen zolen die zijn ontworpen voor een gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor je optimaal contact hebt met de vloer en een betere balans ervaart. Ook vermindert de EMMA schoen het naar binnen kantelen van de voet. 

EMMA Hydro-tec

EMMA begrijpt dat droge en comfortabele voeten essentieel zijn. Daarom hebben ze de Hydro-Tec technologie ontwikkeld. EMMA veiligheidsschoenen voeren vocht af, verspreiden het en bevorderen snelle verdamping, wat ervoor zorgt dat je voeten zelfs tijdens de meest intense werkdagen droog blijven. Hydro-Tec zorgt niet alleen voor droge voeten, het verwijdert ook bacteriën en geur, dankzij de Hydro-Tec Sanitized Silver technologie. 

Gripforce zolen

Verschillende EMMA veiligheidsschoenen zijn voorzien van een Gripforce zool. Zowel de DUO als de Easy Twist Gripforce-zolen overtreffen de hoogste antislipnormen. Dankzij het honingraat ontwerp in de neus en hak biedt deze zool maximale grip en stabiliteit. 

De Gripforce Duo zool is vooral geschikt voor buitenwerk. Dankzij de toevoeging van rubber in het zoolprofiel hebben schoenen met deze zool extra veel grip en tractie op gladde oppervlakken. Dankzij het speciale groeven van de Duo zool blijft het meeste vuil buiten achter. Daarnaast weert deze zool modder, sneeuw en grit. 

De Gripforce Easy Twist is de perfecte zool voor de meeste werkomstandigheden die binnen plaatsvinden. Easy Twist zolen blijven veel langer in contact met de vloer dan standaard zolen en bieden daarnaast extra veiligheid en stabiliteit bij plotselinge bewegingen.

EMMA CrossForce serie

De EMMA CrossForce Series combineert vederlichte materialen, innovatieve loopzolen en een NANO carbon neus voor verbeterde prestaties en veiligheid. De schoenen uit deze serie bieden ultieme grip, zijn uitgerust met antislipfuncties, perforatieweerstand en laddergrip. Alle schoenen voldoen aan de nieuwste S3S veiligheidsnormen en hebben reflecterende R-Pet veters en een 3M reflecterende lus op de hiel en bovenkant. De schoenen zijn metaalvrij en de voering is deels gemaakt van gerecycled materiaal. De schoenen bieden hoog draag- en loopcomfort dankzij lichte materialen en een comfortabele inlegzool met PU-schuim voor optimale bewegingsvrijheid.