Type chemisch bestendige overalls

Chemisch bestendige wegwerpoveralls van categorie III worden getest en gecertificeerd voor verschillende type-standaarden. Daarmee wordt bepaald in welke omstandigheden je het pak kan gebruiken.

  • Type 3: Bescherming tegen vloeistofstralen
  • Type 4: Bescherming tegen Spuitstralen
  • Type 5: Bescherming tegen gevaarlijke deeltjes
  • Type 6: Bescherming tegen vloeistofspetter

Welke ChemDefend disposable overalls zijn er?

ChemDefend heeft het assortiment disposable overalls onderverdeeld in diverse series. Iedere serie heeft weer zijn eigen kenmerken en uitstraling.

ChemDefend 100-serie (type 5/6)

De 100-serie biedt uitstekende ademende eigenschappen en bescherming tegen stofdeeltjes. Deze wegwerpoveralls zijn uitermate geschikt voor algemeen onderhoud, constructie werkzaamheden, asbestverwijdering en het hanteren en mixen van poeders.

ChemDefend 110-serie (type 5/6)

Chemisch bestendige wegwerpoveralls uit de 110-serie maken gebruik van een nieuwe SMMS-samenstelling met verbeterde sterkte en comfort. De pakken zijn ook antistatisch behandeld. Deze overalls bieden optimale bescherming tijdens gevaarlijke werkzaamheden waarbij deeltjes vrijkomen. Denk aan asbestsanering, farmaceutische mengprocessen en lichte verfspuittoepassingen.

ChemDefend 200-serie (type 5/6)

De 200-serie is ontworpen voor een goede balans tussen kosten, comfort en duurzaamheid en biedt bescherming tegen stof en kleine hoeveelheden vloeistof en chemische nevel. De disposable werkoveralls zijn inzetbaar voor een grote verscheidenheid aan toepassingen in de auto-industrie, jacht- en scheepsbouw, farmaceutische industrie en mijnbouw.

ChemDefend 250-serie (type 5/6)

Wegwerpoveralls uit de 250-serie beschermen tegen vloeibare en biologische gevaren en tegen besmetting door deeltjes en stof. Ze zijn uitermate geschikt voor een groot aantal toepassingen in de industrie, farmacie en gezondheidszorg.

ChemDefend 255-serie (type 5/6)

De 255-serie bestaat uit chemisch bestendige pakken met een geïntegreerd ademend SMMS-rugpaneel voor optimaal draagcomfort in warme omgevingen. Daarnaast verkleint dit de kans op hittestress. Deze ChemDefend wegwerpoveralls worden gebruikt in onder meer de farmaceutische industrie, verfspuiterijen, landbouw en veetransport.

ChemDefend 310-serie (type 3/4/5/6)

De ChemDefend 310-serie omvat basisniveau wegwerpoveralls specifiek ontworpen voor bescherming tegen indringing van anorganische chemicaliën en besmettingsagentia. Ze zijn geschikt voor gebruik in branches als de mijnbouw, petrochemie, industrie en farmacie.

ChemDefend 410-serie (type 3/4/5/6)

Disposable werkoveralls uit de 410-serie zijn ontwikkeld om de hoogste bescherming te bieden tegen indringing van organische en anorganische chemicaliën en biologische gevaren. De oranjekleur zorgt bovendien voor een verhoogde zichtbaarheid. Deze pakken zijn inzetbaar voor toepassingen als industriële reiniging, algemene sanering, bodemsanering en het opruimen van drugslabs. Ze worden ook veel gebruikt in de chemische en petrochemische sector.

Keuzehulp

Maattabel

Wegwerpoverall kopen van ChemDefend?

Wij bieden een ruim assortiment van chemisch bestendige wegwerpoveralls van topmerk ChemDefend. Alle beschermpakken zijn uiterst scherp geprijsd en eenvoudig online te bestellen. Vragen en/of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 85 065 69 29 .