Types

Het merk biedt een volledig aanbod aan beschermpakken van type 3/4/5/6 en type 5/6.  

Type 3: EN 14605

EN 14605 gecertificeerde pakken zijn bestand tegen sterke en gerichte stralen van vloeibare chemische stoffen onder druk. Het volledige lichaam wordt beschermd.

Type 4: EN 14605

Deze norm beschrijft overalls die het volledige lichaam beschermen tegen chemicaliën in nevelvorm onder druk.

Type 5: EN ISO 13982-1

Chemische beschermpakken gecertificeerd conform de norm EN ISO 13982-1 bedekken het volledige lichaam en bieden weerstand tegen het binnendringen van stofdeeltjes. 

Type 6: EN 13034

Overalls die voldoen aan de norm EN 13034 bedekken minimaal de romp en ledematen en zijn geschikt voor situaties waarin het gezondheidsrisico gering is. De pakken bieden bescherming tegen lichte nevels van chemische stoffen.

Series

Het ChemDefend assortiment omvat diverse series. Je kan kiezen uit verschillende modellen, kleuren en maten.  

100 serie

Chemisch bestendige overalls uit de 100 serie zijn van type 5/6 en bieden goede bescherming tegen stofdeeltjes. Ze hebben uitstekende ademende eigenschappen. Ze zijn ontworpen voor asbestverwijdering, constructie, algemeen onderhoud en het hanteren van poeders.

110 serie

ChemDefend 110 type 5/6 overalls zijn sterk, comfortabel en antistatisch behandeld. Ze zijn ontworpen voor gevaarlijke toepassingen waarbij deeltjes vrijkomen, zoals asbestsanering, farmaceutische mengprocessen en lichte verfspuittoepassingen.

200 serie

Beschermpakken uit de 200 serie zijn ook van type 5/6 en ontwikkeld voor een optimale balans tussen kosten, comfort en duurzaamheid. Ze zijn geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen in de industrie en auto-industrie waar bescherming tegen vloeibare gevaren essentieel is.

250 serie

De ChemDefend 250 serie bestaat uit type 5/6 wegwerp overalls die lichtgewicht, sterk en ademend zijn. Daarnaast hebben ze gebonden naden. Deze pakken zijn inzetbaar bij een groot aantal toepassingen in de industrie, farmacie en gezondheidszorg. Of het nu gaat om vloeibare of biologische gevaren of om kritische processen die bescherming vereisen tegen besmetting door deeltjes of stof.   

310 serie

ChemDefend 310 overalls zijn van type 3/4/5/6 en speciaal ontwikkeld voor gebruik bij toepassingen waar gevaar onder hoge druk van anorganische chemicaliën en/of biologische gevaren of besmettingsagentia bestaat. Ze kunnen worden ingezet bij chemische hogedrukreiniging en riolering en saneringswerkzaamheden en in de petrochemische sector.

Keuzehulp

ChemDefend-productselector

Chemische overall van ChemDefend kopen?

Wij bieden een ruim aanbod aan chemisch bestendige overalls van topmerk ChemDefend. Alle beschermpakken zijn uiterst scherp geprijsd en eenvoudig online te bestellen. Vragen en/of advies nodig? Neem dan zeker contact met ons op via +31 85 065 69 29.