3M

3M is een wereldwijd opererend bedrijf dat onder meer actief is in de markt van persoonlijke beschermingsmiddelen. Het begon in 1902 in de VS met het fabriceren van schuurpapier en inmiddels is 3M één van de bekendste en meest veelzijdige merken.

Ruim aanbod aan persoonlijke beschermingsmiddelen

3M biedt tal van oplossingen voor uitdagingen op het gebied van veiligheid en functionaliteit. Er zijn persoonlijke beschermingsmiddelen voor eenvoudige tot zeer complexe behoeften. Denk aan oorkappen en adembescherming, zoals stofmaskers en gelaatsmaskers. Maar ook helmen, laskappen, veiligheidsbrillen en valbeveiliging.

Uitstekende kwaliteit en hoog draagcomfort

Het merk streeft naar comfortabele en goed ontworpen PBM’s die graag gedragen worden en de meest effectieve bescherming bieden. Ze richten zich op de hoogste standaarden om goede kwaliteit te waarborgen.

Tal van sub- en productmerken

Diverse merken zijn onderdeel van het grote 3M. Bijvoorbeeld Scotchgard en Peltor. Peltor is een begrip als het gaat om gehoorkappen voor bescherming en de beste communicatiemogelijkheden. Daarnaast zijn er ook duizend productmerken, zoals Thinsulate. Een bekend soort isolatiemateriaal.

Producten
375 resultaten (1-48)
Sorteren op: