Exta brede werkschoenen

Werkschoenen maar moeten natuurlijk goed passen en comfort bieden. Niet iedere voet is hetzelfde, daarom hebben wij een reeks brede werkschoenen die geschikt zijn voor mensen met bredere voeten. Onze brede werkschoenen garanderen zowel veiligheid als comfort.

Lees meer
33 resultaten (1-33)
Sorteren op:

Design en functionaliteit

Veel van de brede werkschoenen zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, zonder in te leveren op stijl. Brede veiligheidsschoenen zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, terwijl zij tevens een ruimere pasvorm bieden. Ze zijn ideaal voor verschillende werkomgevingen, van bouwplaatsen tot magazijnen, en zorgen ervoor dat je voeten de hele dag door comfortabel en beschermd blijven.

Wij hebben verschillende typen brede werkschoenen in ons assortiment om aan alle behoeften te voldoen. Of je nu stevige laarzen nodig hebt voor zwaar werk of lichtere schoenen voor binnenwerk, wij hebben het allemaal. Naast verschil in model hebben we ook verschillende sluitingen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld instappers of veters. 

Pasvorm

Een goede pasvorm is cruciaal bij werkschoenen. Brede veiligheidsschoenen hebben een breder voetbed en extra ruimte rond de tenen om beknelling en ongemak te voorkomen. Dit zorgt voor een betere balans en ondersteuning tijdens lange werkdagen. Deze werkschoenen helpen druk op de voet te verminderen, door de extra ruimte. Daarbij loop je minder risico op het krijgen van blaren. 

Veiligheidsnormen

Net als bij onze normale werkschoenen, zijn de brede werkschoenen gecategoriseerd volgens verschillende veiligheidsnormen (S1 tot S3 en varianten). Dit zorgt ervoor dat je schoenen kiest die niet alleen comfortabel zijn, maar ook de juiste bescherming bieden voor jouw specifieke werkzaamheden.

Hieronder vind je het overzicht van de verschillende veiligheidsnormen:

  • S1: Voorzien van een beschermende neus (staal, aluminium, composiet, glasvezel), zijn antistatisch en geschikt voor droge omstandigheden.
  • S1P: S1 + een ondoordringbare tussenzool, geschikt voor droge omstandigheden waar je te maken hebt met scherpe objecten op de grond.
  • S1PL: S1 + een niet metalen ondoordringbare tussenzool, getest op een spijker met een diameter van 4,5 millimeter.
  • S1PS: S1 + een niet metalen ondoordringbare tussenzool, getest op een spijker met een diameter van 3,0 millimeter.
  • S2: Dezelfde eigenschappen als S1 + waterafstotende kwaliteiten, gemaakt voor buitenwerkzaamheden en natte omstandigheden.
  • S3: Een combinatie tussen S1P en S2. Voorzien van beschermende neus, veiligheidszool, antistatisch, schokabsorberend, antislip loopzool, vuil- en waterafstotend
  • S3L: S3 + een niet metalen ondoordringbare zool, getest op een spijker met een diameter van 4,5 millimeter.
  • S3S: S3 + een niet metalen ondoordringbare tussenzool, getest op een spijker met een diameter van 3,0 millimeter.

Brede Werkschoenen Kopen bij PBM discounter

Bij PBM discounter begrijpen we dat het vinden van de juiste werkschoenen een uitdaging kan zijn, vooral als je bredere voeten hebt. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan tegen scherpe prijzen, zonder in te leveren op kwaliteit. Voor advies of hulp bij het kiezen van de perfecte brede werkschoenen kun je ons altijd bellen op +31 85 065 69 29. Vergeet ook niet ons assortiment van aanvullende PBM's te bekijken, zoals werkkleding, werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, oorkappen en veiligheidshelmen.