Logo HAVEP

HAVEP

HAVEP werkkleding staat voor kwaliteit, veiligheid, comfort en uitstraling. Daarnaast speelt maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen een grote rol binnen het bedrijf. Alle producten worden gemaakt met respect voor mens en natuur.

Veilig en comfortabel werken

HAVEP bestaat al meer dan 150 jaar. Met de opgedane kennis en ervaring is het bedrijf expert in kwalitatieve werkkleding. Daarnaast streven ze continu naar verbetering waardoor ze altijd in ontwikkeling zijn. Ze gaan niet voor minder dan het beste resultaat. Uiteraard voldoen alle producten aan de strenge eisen vanuit de overheid en de markt.

HAVEP werkkleding voor iedereen

HAVEP biedt een breed en diep assortiment aan robuuste werkkleding voor zowel dames als heren, van basis tot multinorm. Er zijn broeken, jassen, overalls, shirts, truien en vesten verkrijgbaar. De kleding is onderverdeeld in verschillende collecties gericht op diverse vakgebieden en werkzaamheden. Zo is er een basic lijn met moderne klassiekers en een high visibility collectie voor eenieder die goed zichtbaar moet zijn. Met de juiste normeringen ben je er zeker van veilig te kunnen werken.

HAVEP bedrijfskleding koop je eenvoudig en voordelig online bij PBM discounter. Ontdek ons aanbod.