Logo Bollé

Bollé

Het Franse kwaliteitsmerk Bollé is wereldwijd marktleider op het gebied van oogbescherming.

Doeltreffend en comfortabel

Bollé veiligheidsbrillen voldoen aan de hoogste Europese normen. Ze zijn standaard voorzien van de beste materialen en worden gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en langdurig comfort.

Het merk detecteert alle potentiële risico’s op oogschade in de werkomgeving om zo de meest betrouwbare veiligheidsbrillen op de markt te ontwikkelen. Daarnaast wordt tijdens het ontwerpproces rekening gehouden met verschillende gezichtsvormen. Een goede pasvorm bevordert namelijk de bescherming en het draagcomfort.

Bovendien richt Bollé zich continu op klantgerichte innovatie waardoor de producten perfect aansluiten op de klantbehoeften en – wensen.

Compleet assortiment

Bollé is vertegenwoordigd in alle sectoren, van bouw tot farmacie en industrie, en biedt branche-specifieke beschermingsmiddelen. Voor elk beroep en risico is er een geschikte veiligheidsbril.

Er zijn meer dan 500 modellen verkrijgbaar en de collectie wordt jaarlijks verder uitgebreid. Je kan onder meer kiezen uit een groot aantal verschillende glazen, monturen en coatings.

De ruime keuze maakt het wellicht wel lastig om het juiste exemplaar te selecteren. Om je te helpen hebben we een blog over Bollé veiligheidsbrillen geschreven.

Producten
59 resultaten (1-48)
Sorteren op: