Ansell armbeschermers

En dit terwijl de armen vaak ook verschillende werkrisico’s ervaren. Denk aan scherpe voorwerpen, hitte, kou, bepaalde soorten straling zoals Uv-straling en verschillende gevaarlijke stoffen. Er kan worden gekozen om extra lange handschoenen te dragen maar in sommige gevallen is dit niet ideaal. Daarom kan er ook worden gekozen voor armbeschermers. Dit biedt meer vrijheid voor de polsen en is eenvoudiger te verwijderen. Armbeschermers kunnen zijn gemaakt van verschillende materialen, maar ze zijn vooral gemaakt van leer, PVC of kevlar. Ansell heeft een breed aanbod aan armbeschermers, die zijn gemaakt van het meest hoogwaardige materiaal.

De Hyflex lijn staat voor extreem efficiënte veiligheid en optimale bescherming. Alle HyFlex armbeschermers zijn gemaakt van Kevlar vezels wat ze niet alleen erg snijbestendig maakt maar ook flexibel en duurzaam. Daarnaast bieden de armbeschermers in de Hyflex lijn ook extra comfort en een lichter gewicht.

Ansell HyFlex 70-110 armbeschermer

De stevige HyFlex 70-110 armbeschermers zijn compleet gemaakt van 100% DuPont kevlar wat ze niet alleen erg beweeglijk maar ook zeer snijbestendig maakt. Ook kan de mouw tegen extreme hitte. Door een duimopening is ook de pols uitstekend beschermd. Geschikt voor middelzware toepassingen. Deze armbeschermers zijn de kortste in de serie met een lengte van 254 mm.

Ansell HyFlex 70-114 armbeschermer

De Ansell 70-114 is gemaakt van Kevlar vezels en is erg licht in gewicht. Toch blijft de snijweerstand hoog, net als de flexibiliteit. De armbeschermers hebben een stevige grip en kunnen tegen temperaturen van wel 100°C. Ook deze handschoenen hebben een duimopening voor extra bescherming. De Hyflex 70-114 is geschikt voor middelzware toepassingen en heeft een lengte van 356 mm.

Ansell HyFlex 70-118 armbeschermer

Door de Kevlar vezels zijn de 70-118 beschermers bewegelijk met een goede snijweerstand en grip. Net als de 70-114 armbeschermers is deze armbescherming opgewassen tegen temperaturen van 100°C. Door een uitsparing bij de duim wordt de mouw in positie gehouden en de duimversteviging zorgt juist voor extra bescherming bij de pols. De 70-188 beschermers zijn geschikt voor middelzware toepassingen en hebben een lengte van 457 mm.

Ansell HyFlex 70-123 armbeschermer

Net als de voorgenoemde armbeschermers zijn de HyFlex 70-123 beschermers gemaakt van Kevlar wat ze duurzaam, snijbestendig en comfortabel maakt. Ook deze beschermers kunnen tegen temperaturen tot 100°C en hebben een duimgat voor extra bescherming. Deze armbeschermers zijn bestemd voor middelzware omstandigheden en zijn 559 mm lang.

Ansell ActivArmr 59-416 armbeschermer

De ActivArmr 59-416 armbeschermer beschermt de drager tegen verschillende steek- en snijgevaren, mogelijke smeltdeeltjes van lassen en ook de hitte die hierbij komt kijken. De beschermer is gemaakt van het stevige Kevlar en heeft een katoenen binnenlaag. De voering is licht en ademend, wat de armbeschermer erg comfortabel maakt om te dragen. Ook is de beschermer wasbaar op 60°C.