Logo Uvex

Uvex

Uvex ontwikkelt persoonlijke beschermingsmiddelen die aan de hoogste eisen voldoen. Ruime ervaring en kennis, kwaliteit en strategisch innoveren vormen hiervoor de basis. Het assortiment omvat PBM’s voor het volledige lichaam: Van bouwhelmen en veiligheidsbrillen tot werkhandschoenen en oorkappen.

Uitmuntend in innovatie

Uvex staat bekend om zijn veilige en innovatieve producten. Het merk heeft wereldwijd een uitstekende reputatie en tal van nationale en internationale prijzen gewonnen.

Beste van twee werelden samenbrengen

Naast werkbescherming fabriceert Uvex ook veiligheidsmiddelen voor sporters. Uvex Sports en Uvex Safety vullen elkaar perfect aan. De gecombineerde knowhow en ervaring zorgt namelijk voor één sterk geheel.

Zeer uitgebreid aanbod aan veiligheidsbrillen

Uvex is een van de grootste producenten van veiligheidsbrillen. Het aanbod is dan ook zeer ruim. Je kan kiezen uit verschillende monturen, lenzen en modellen. De beste materialen garanderen een hoge kwaliteit. De drager is optimaal beschermd zonder dat het zicht op de werkplek wordt belemmerd. Daarnaast zien de brillen er ook nog eens mooi uit. Of je nou op zoek bent naar oogbescherming voor dagelijkse werkzaamheden of veeleisende omstandigheden, met een Uvex veiligheidsbril zit je goed.

Producten
174 resultaten (1-48)
Sorteren op: