Logo Showa

Showa

Showa is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële handbescherming. De werkhandschoenen zijn van hoge kwaliteit en bieden superieure bescherming en uitzonderlijke soepelheid.

Veiligheid en comfort als prioriteit

Showa heeft als doel werkhandschoenen te produceren die betrouwbaar en comfortabel zijn. Dit zie je dan ook terug in alle producten. Elk paar handschoenen voldoet aan de meest recente normen en vereisten voor persoonlijke beschermingsmiddelen en is ontworpen met aandacht voor kwaliteit, veelzijdigheid, flexibiliteit en ergonomie. Het ongekende draagcomfort is uniek aan elke Showa handschoen.

Innovatie staat centraal

Showa staat bekend om haar innovatieve productenpakket. Het merk volgt niet de trends van de markt, maar is altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Voor elke situatie geschikte handbescherming

Showa heeft een ruim aanbod aan handschoenen, zodat iedereen veilig kan werken. Zo zitten er handschoenen in het assortiment die bescherming bieden tegen snijwonden, chemicaliën en koude omstandigheden.

Wereldwijd populair

Jaarlijks worden er meer dan 150 miljoen Showa werkhandschoenen verkocht over de hele wereld. De Showa 380, Showa 451, Showa 330 en Showa 310 zijn het meest populair. Model 310 is de onbetwiste winnaar op het gebied van grip en zo ongeveer de meest gekopieerde handschoen ter wereld.

Ontdek ons aanbod aan Showa werkhandschoenen.

Producten
22 resultaten (1-22)
Sorteren op: