Logo PSP

PSP

PSP is in 2016 gelanceerd door het bedrijf President Safety en richt zich volledig op persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ruim aanbod aan kwalitatieve en comfortabele handschoenen

Hoewel het merk relatief nieuw is, hebben de oprichters meer dan 115 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van met name werkhandschoenen. Deze zijn comfortabel, van uitstekende kwaliteit en gunstig geprijsd. Het is dan ook geen verrassing dat PSP arm- en handbescherming goed in de markt ligt. Het merk heeft voor tal van veiligheidseisen werkhandschoenen ontwikkeld. Dus voor elke toepassing is wel een geschikt paar verkrijgbaar.

De ruime keuze maakt het wellicht wel lastig om het juiste paar te selecteren. Om je te helpen hebben we een blog over PSP handschoenen geschreven. Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen via +31 85 065 69 29 voor persoonlijk advies.

Het complete assortiment bij PBM discounter

Naast werkhandschoenen kan je ook voor andere persoonlijke beschermingsmiddelen bij PSP terecht. In onze webshop is het complete assortiment verkrijgbaar. Van stofmaskers en veiligheidsbrillen tot werklaarzen en vlamvertragende kleding.

Producten
104 resultaten (1-48)
Sorteren op: