Logo Moldex

Moldex

Met Moldex ben je gegarandeerd van hoogwaardige bescherming. De producten zorgen voor meer werkveiligheid en comfort.

Gewaardeerd merk voor adembescherming

Moldex is al jarenlang een populaire aanbieder van adembescherming. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Of het nou gaat om een Moldex stofmasker of gelaatsmasker. Je luchtwegen worden optimaal beschermd tegen verontreinigingen.  

Ook gehoorbescherming van hoge kwaliteit

Moldex staat ook bekend om zijn kwalitatieve gehoorbescherming. De aantrekkelijk vormgegeven oorkappen en -doppen hebben een hoog comfort en gebruikersgemak.

Iconische innovaties

Moldex besteedt altijd aandacht aan productoptimalisatie om zo de beste bescherming te bieden. Sommige innovaties hebben een ware revolutie teweeggebracht in de adembeschermingsmarkt. In 1990 werden bijvoorbeeld de eerste FFP-maskers met uitademventiel gelanceerd. Gebruikers wisten de lage ademweerstand te waarderen waardoor de populariteit van deze maskers snel groeide. Vandaag de dag is dit ventiel de standaard.

Ook houdt het bedrijf zich bezig met milieuvriendelijke vernieuwing. Begin deze eeuw was Moldex de eerste fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen met een volledig pvc-vrij productieproces. Ze kozen voor andere materialen voor hun verpakkingen om zo het milieu te ontzien.

Producten
106 resultaten (1-48)
Sorteren op: