Logo JSP

JSP

JSP, oftewel Johnstone Safety Products, is opgericht in 1964 en is sindsdien een van de markleiders op het gebied van hoofd-, oog- en nekbescherming. Met een onderzoek en ontwikkeling afdeling en drie productiefaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk en nog meer fabrieken wereldwijd, JSP is toegewijd aan het ontwikkelen van werkveiligheid en gezondheid over de hele wereld.

Alleen het beste op het gebied van veiligheid

JSP biedt vooral producten aan op het gebied van gezichtsmaskers, adembescherming, oog- en gehoorbescherming en veiligheidshelmen. Elk product is voorzien van een strak ontwerp en een comfortabele pasvorm. Bij alle JSP producten staat veiligheid op nummer 1 en JSP biedt verschillende opties aan om producten precies op jouw wensen te laten aansluiten. Dit doet het door de mogelijkheid om verschillende delen van de producten te vervangen zoals filters, vizieren en kinriemen. Alle producten zijn makkelijk op te delen in 5 beschermingsgroepen:

  • Adembescherming
  • Hoofdbescherming
  • Oog- en gelaatsbescherming
  • Gehoorbescherming
  • Valbescherming

Ontwikkelen en innoveren

Bij JSP wordt volop ingezet op ontwikkelen en innoveren. Met een aparte onderzoek en ontwikkeling afdeling wordt constant onderzoek gedaan naar de meeste recente technologie en ontwikkelingen op het gebied van PBM.  JSP probeert in de meeste gevallen deze ontwikkelingen al vroeg te ontdekken en een trendsetter te zijn. Het verliest daarbij niet de wensen en voorwaardes van de klant uit het oog en zorgt voor optimale bescherming en comfort.

Werken aan een duurzame toekomst

Bij JSP staat duurzaamheid centraal. Daarom is het constant bezig met het ontwikkelen van haar productieprocessen en ervoor zorgen dat alle producten 100% recyclebaar zijn. De focus ligt vooral bij het verbeteren van de productlevenscyclus en het informeren van hun personeel. JSP LTD is deel van de Supply Chain Sustainability School en werkt hier met de bouwindustrie samen om de industrie nog duurzamer te maken. Het bedrijf heeft een visie voor 2025 om constant te blijven investeren in de ontwikkeling van duurzame producten en materialen en onderzoek naar hernieuwbare energiebronnen te ondersteunen.

 

Producten
64 resultaten (1-48)
Sorteren op: