Logo Emma

Emma

Het Nederlandse EMMA Safety Footwear ontwikkelt en produceert al meer dan 75 jaar veiligheidsschoenen die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zijn ze ook nog eens comfortabel en mooi om te zien. Emma werkschoenen zijn uitgegroeid tot een waar begrip onder professionals.

Veiligheid staat voorop

Emma hanteert het VCC-principe: Veiligheid, Comfort, Circulariteit. Deze volgorde staat vast. Want wie wil er nou comfortabele of duurzame schoenen die niet veilig zijn? Het bedrijf kijkt ook breed naar de term ‘veiligheid’. Ze kiezen voor veilige voetbescherming, veilige werkomstandigheden én voor veiligheid voor het milieu.  

Kwaliteit en comfort gedurende een lange periode

Emma veiligheidsschoenen behouden lang hun kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld om te kunnen voldoen aan zeer intensief gebruik en hebben een uitstekende levensduur. Daarbij zorgt het soepele leer voor een perfecte pasvorm en hoog draagcomfort.

Altijd aandacht voor innovatie

Om de beste veiligheidsschoenen te kunnen bieden is het merk altijd bezig met innovatie en vastberaden om vernieuwingen tot stand brengen. De schoenen worden continu doorontwikkeld met de modernste technieken. Ook wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Emma werkschoenen voor iedereen

Emma is hét merk voor goede voetbescherming en heeft een ruim assortiment. Er zijn zowel S1P, S1, S2 als S3 werkschoenen verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Emma heeft voor elke branche en elk beroep geschikt schoeisel.

Wij verkopen Emma werkschoenen tegen de best mogelijke prijs. Ontdek het aanbod.

Producten
94 resultaten (1-48)
Sorteren op: