Oxxa snijbestendige handschoenen

Snijbestendige handschoenen zorgen ervoor dat de handen worden beschermd tegen het risico van snij- en prikwonden. Oxxa snijbestendige handschoenen zijn hierin een van de beste keuze.

Lees meer
13 resultaten (1-13)
Sorteren op:

Snijbestendige handschoenen

Snijbestendige handschoenen zijn vaak gemaakt van synthetische materialen zoals Kevlar, Dyneema, HPPE of glasvezel. Vaak hebben deze handschoenen ook andere voordelen zoals vloeistofdichtheid of hittebestendigheid. Snijbestendige handschoenen moeten voldoen aan de EN 388 en ISO 13997. 

OXXA snijbestendige handschoenen

OXXA legt een specifieke focus op het beschermen van de handen en het innoveren van de industrie. Daarom zijn de snijbestendige handschoenen die ze bieden voorzien van de nieuwste technologieën op de markt en zijn comfortabel en beschermend. Zo heb je bijvoorbeeld de OXXA X-Cut-Flex IP 51-705 werkhandschoen. Een handschoen die feilloos de nieuwste materialen op de markt en de beste bescherming weet te combineren. Twee prominenten reeks binnen het OXXA assortiment die de handen optimaal beschermen tegen snijgevaren zijn de OXXA Protector en OXXA X-Diamond handschoenen. 

OXXA Protector

De handschoenen in de Protector reeks hebben een nitril of PU coating op de handpalmen en vingers voor een sterke grip en zijn gemaakt van sterke HPPE, nylon en spandex. De handschoenen zijn compleet naadloos en zijn sanitized behandeld. Deze behandeling zorgt ervoor dat bacteriën worden geremd en geuren worden geminimaliseerd. De Protector reeks bestaat uit de volgende handschoenen:

OXXA X-Diamond

De OXXA X-Diamond handschoenen hebben, net als de OXXA Protector handschoenen, een nitril of PU coating die de vingergevoeligheid en flexibiliteit verhoogd. De handschoenen zijn gemaakt van de sterke en extreem snijbestendige Dyneema diamond vezels. De handschoenen zijn extra lang en door een geleidende coating op de handpalm en vingers is het mogelijk om apparaten met touchscreen te bedienen.