OXXA disposable handschoenen

Om veilig te kunnen werken in omstandigheden waar veel handenwerk aan te pas komt, is het vaak noodzakelijk de handen te beschermen. Voornamelijk in branches waarin met voeding, chemicaliën of met olieachtige onderdelen wordt gewerkt, is het van belang de juiste bescherming te dragen. Met de noodzaak de handbescherming te kunnen vervangen, zijn wegwerphandschoenen een ideale oplossing. OXXA biedt een uitgebreide collectie wegwerphandschoenen.

Lees meer
14 resultaten (1-14)
Sorteren op:

Het ontwerp van de OXXA wegwerphandschoenen

De OXXA disposable handschoenen zijn ontworpen met het oog op hygiëne, comfort en uiteraard bescherming. Bovendien zijn er voor diverse toepassingen verschillende handschoenen ontworpen. Extra lange handschoenen, met veel of weinig reliëf, dik of juist dun en ook over de kleur is nagedacht. Bekijk onze pagina Grippaz handschoenen voor meer info over deze handschoenen.

Materiaal keuze

De wegwerphandschoenen van OXXA zijn gemaakt van verschillende materialen. De meest gebruikte materialen zijn nitril, latex en vinyl. Deze materialen zijn geschikt voor uiteenlopende taken en bieden bescherming op verschillende niveaus. Ook helpt de keuze van het materiaal bij het voorkomen van besmetting en biedt het een bepaalde comfort bij het langdurig dragen ervan.

Geschikt voor diverse branches en toepassingen

Er is voor elke toepassing wel een geschikte handschoen te vinden bij OXXA. Hierbij valt te denken aan gebruik van de handschoenen in de voedselindustrie, voor mechanische en chemische toepassingen, montage en werkzaamheden in de auto branche, maar ook schoonmaak werkzaamheden of medische doeleinden. Kortom, voor elk vakgebied een passende wegwerphandschoen.

Duurzaam in gebruik

Ook al zijn de disposable handschoenen bedoeld voor eenmalig gebruik, ze zijn uiteindelijk duurzaam in het gebruik. De OXXA handschoenen zijn sterk en zullen niet snel scheuren of slijten. Uiteraard is het afhankelijk van de soort toepassing, maar ze zijn ontworpen om gedurende langere tijd te worden gedragen. Ben je opzoek naar de meest duurzame disposable handschoenen van OXXA? Bekijk dan de OXXA Eco 52-500.

De juiste handschoen kiezen

Bij PBM discounter kan je terecht voor een breed scala aan wegwerphandschoenen. Het is van belang om de geschikte handschoen bij het type toepassing te vinden. Hierbij spelen veiligheid, hygiëne, maar ook comfort een belangrijke rol. Met het kiezen van de juiste handschoen wordt de beste bescherming gegarandeerd.

Hieronder vind je wat uitgelichte modellen:

OXXA 44-530: Extra stevige nitril handschoenen

OXXA 44-140: Extra dunne latex handschoenen