Ansell disposable werkhandschoenen

Ansell biedt een breed assortiment aan persoonlijke beschermmiddelen aan. De wegwerphandschoenen zijn hier een belangrijk onderdeel van. De disposable handschoenen zijn ontworpen voor diverse vakgebieden en professionele toepassingen. Ze bieden bescherming van de handen tegen onder andere chemicaliën, bacteriën, schurende stoffen en virussen.

Lees meer
21 resultaten (1-21)
Sorteren op:

Ontwerp en materiaal

Ansell besteedt veel aandacht aan het ontwerp van de wegwerphandschoenen. Het doel is om de drager zoveel mogelijk comfort te bieden tijdens het langdurig dragen van de handschoen. De pasvorm en de flexibiliteit van het materiaal zijn hierbij van belang. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar zodat de handschoen passend is, dit zorgt bovendien voor betere bestendigheid.

De handschoenen zijn gemaakt van gevarieerd materiaal, zoals nitril, latex en vinyl. Elk materiaal heeft zijn eigen bestendigheid, flexibiliteit en duurzaamheid.

Het doel van de Ansell wegwerphandschoenen

De missie van Ansell is het leveren van oplossingen voor persoonlijke bescherming en veiligheid, vooral in een werkomgeving met bepaalde risico’s. Met de wegwerphandschoenen wil Ansell tegemoet komen en voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren waar handbescherming noodzakelijk is. De handschoenen moeten de benodigde bescherming bieden tegen potentiële gevaren zoals chemische stoffen en schurende materialen.

Ansell handschoenen bij PBM discounter

Bij PBM discounter kan je terecht voor een breed scala aan wegwerphandschoenen. Het is van belang om de geschikte handschoen bij het type toepassing te vinden. Hierbij spelen veiligheid, hygiëne, maar ook comfort een belangrijke rol. Met het kiezen van de juiste handschoen wordt de beste bescherming gegarandeerd. Bekijk ook ons meest verkocht Ansell TouchnTuff 92-600 werkhandschoenen.