Veiligheidshelm met bril

Een veiligheidshelm met geïntegreerde bril biedt zowel bescherming voor het hoofd als ook voor de ogen. De transparante bril beschermt de ogen zonder het zicht te belemmeren. Deze veiligheidshelmen zijn ideaal voor werkomgevingen waar je veel te maken hebt met rondvliegende deeltjes.

Lees meer
14 resultaten (1-14)
Sorteren op:

MSA V-Gard 930

Het V-Gard-systeem staat synoniem voor ongeëvenaard comfort en stabiliteit. Deze helmen zijn voorzien van comfortpadding in de nek en een lage nekband, wat zorgt voor een ergonomische pasvorm. De zweetabsorberende, wasbare en vervangbare zweetband garandeert langdurig draagcomfort. Dankzij de drie aanpasbare draaghoogtes biedt de helm optimaal zicht, afgestemd op individuele behoeften. De eersteklas ABS-schaal biedt optimale bescherming tegen laterale vervorming, terwijl de slimme afstelling en innovatieve rubberen afdichting naadloze oogbescherming garanderen.

De helm is ATEX-gecertificeerd, geschikt voor omgevingen met gas- en stofontploffingsgevaar, en de niet-geventileerde versie biedt bescherming tegen gesmolten metaaldruppels en elektrische boog. De helm heeft een dynamisch schaalontwerp met een laag profiel en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren (geventileerd of ongeventileerd). Daarnaast is er de mogelijkheid tot het toevoegen van badgehouders, oorkappen en/of V-Gard-gezichtsbescherming.. Aanvullende optionele toevoegingen, zoals wintervoering en verkoelende pads, maken de helm geschikt voor diverse industriële toepassingen.

Het V-Gard-systeem omvat ook een eersteklas overzetbril met anticondenscoating, die helder zicht behoudt. Deze overzetbril kan moeiteloos worden vervangen en past zelfs over een gewone bril. De lens biedt bescherming tegen krassen en stoten van klasse B, wat een hoger niveau van veiligheid garandeert in vergelijking met standaard veiligheidsbrillen. Met het V-Gard-systeem kunt u vertrouwen op ongeëvenaarde kwaliteit en bescherming voor de ogen in veeleisende industriële omgevingen.

JSP EVO VISTAlens

De EVO VISTAlens is onderdeel van een nieuwe generatie veiligheidshelmen gebaseerd op de Evolution hoofdbescherming technologie. Deze veiligheidshelmen zijn standaard voorzien van geïntegreerde, volledig intrekbare, klasse 1 optische brillen. De helm is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in te stellen en te onderhouden. 

De EVO VISTA is ontworpen om perfect te integreren met diverse boven de nek gedragen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM`s). Deze veiligheidshelmen zijn een perfecte combinatie tussen veiligheid en comfort door de integratie van de stevige ABS-schaal met het Evolution 3D-Adjustment harnassysteem.