Bouwhelmen

Een bouwhelm kopen doe je natuurlijk bij PBM discounter. Wij hebben een ruim aanbod aan goedkope bouwhelmen van uitstekende kwaliteit. We voeren alleen topmerken en streven er continu naar om de voordeligste te zijn. Op deze pagina vind je een selectie van onze beste, gecertificeerde en stoere bouwhelmen.

Lees meer
77 resultaten (1-48)
Sorteren op:

Het belang van een bouwhelm

Het hoofd is kwetsbaar en dient daarom goed beschermd te worden. Op een bouwplaats lopen medewerkers vaak veel risico om gewond te raken door bijvoorbeeld stoten of vallende voorwerpen. Daarom is een helm in de bouw vrijwel altijd een verplicht onderdeel van de veiligheidsuitrusting. Deze beschermt tegen de meest voorkomende gevaren.

Bouwhelmen van bekende merken

Ons assortiment is met de grootste zorg samengesteld. Je hebt keuze uit verschillende bouwhelmen van bekende merken als 3M, Uvex en MSA. Dit zijn allemaal merken die bewezen hebben dat zij zeer hoge kwaliteit leveren. Met onze bouwhelmen weet je zeker dat je veiligheid gegarandeerd is.  

Welke bouwhelm kopen?

Er zijn verschillende soorten bouwhelmen verkrijgbaar. Dit komt omdat elke situatie anders is. Moet je bijvoorbeeld veel omhoog kijken? Kies dan voor een helm met een verkorte klep. Een lange klep is handig bij regen en zon. Sommige helmen, zoals de 3M Peltor G3000NUV, hebben een omkeerbaar binnenwerk. Zo kan je switchen tussen een korte en lange klep. Ook kan je kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Bouwhelmen van ABS hebben een levensduur van maximaal 5 jaar en exemplaren van textielfenol en glasvezel gaan tussen de 5 en 10 jaar mee. HDPE is iets minder duurzaam (maximaal 3 jaar), maar wel goedkoper. Uitgebreide informatie over de kleuren lees je in ons blogitem De betekenis van verschillende kleuren veiligheidshelmen.

Gebruik de uitgebreide sorteer en filter mogelijkheden om jouw perfecte exemplaar te vinden. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 85 065 69 29. We helpen je graag om de beste bouwhelm te kopen voor jouw situatie.

Bouwhelm kopen bij PBM discounter

Een goedkope bouwhelm bestel je eenvoudig online in onze webshop. Laat het ons ook gerust weten als je ergens anders lagere prijzen ziet.

Neem ook eens een kijkje in onze grote collectie veiligheidshelmen.