Moldex stofmaskers

Bij ons vind je een breed assortiment aan Moldex stofmaskers. Allemaal van hoge kwaliteit voor een lage prijs. 

Lees meer
25 resultaten (1-25)
Sorteren op:

Moldex is een populaire aanbieder van verschillende producten op het gebied van adembescherming. Al hun producten bieden optimale bescherming tegen verschillende verontreinigingen en zijn stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit. Ook zorgt hun brede aanbod ervoor dat je de beste adembescherming vindt voor jouw klus. Moldex heeft haar stofmaskers verspreidt over verschillende productreeksen, de volgende series hebben wij in ons assortiment:

Classic

De naam zegt het eigenlijk al. De Classic reeks van Moldex bestaat uit standaardmodellen van hun FPP assortiment. Deze gezichtsmaskers bieden betrouwbare bescherming tegen stofdeeltjes en een optimale en veilige fit door het ActivForm 3D-ontwerp. Door gebruik te maken van een Duramesh maskerrooster behoudt het gezichtsmasker zijn vorm en is een neusklem zelfs niet eens nodig. Het Ventex ventiel zorgt voor een goede lucht doorstroom en houdt het masker koel. Tot slot zorgt het zachte fleece van het masker dat de huid niet geïrriteerd raakt. De Classic series biedt maskers in de beschermingsniveaus FFP1, FFP2 en FFP3. Dit zijn de modellen uit de classic serie:

Smart

De Smart reeks van Moldex focust zich op een comfortabele neusafdichting die de drager niet alleen optimaal beschermt maar ook comfortabel aanvoelt. Het zachte neuskussen zorgt voor een groter draagcomfort. Daarnaast biedt het net als de Classic reeks ook een veilige pasvorm en betrouwbare bescherming door het ActiveForm ontwerp. De elastisch geweven, doorlopende draagband biedt ook groter draaggemak. De sluitklip zorgt ervoor dat je het masker eenvoudig om je nek kan hangen, als je hem even niet gebruikt. De Smart series heeft maskers in de beschermingsniveaus FFP1, FFP2 en FFP3. De verschillende beschermingsniveaus zijn makkelijk te herkennen aan kleur van de geweven hoofdbandjes. Bij een blauwe band biedt het masker FFP1 bescherming, bij een witte FFP2 bescherming en bij een gele draagband gaat het om een FFP3 beschermingsniveau. Deze modellen bieden wij aan:

Smart Solo

De Smart solo reeks biedt naast extra comfort voor de neus ook een gezichtsmasker die makkelijk op- en af te zetten is door gebruikt te maken van slechts één doorlopende hoofdband met een speciale draagband. Deze draagband heeft een tweepuntssysteem met een opzetstuk, wat het makkelijk maakt om het masker op en af te doen. Daarnaast heeft het masker ook verstelbare band. Hierdoor blijft de pasvorm veilig en strak. Ook deze stofmaskers hebben een Activform ontwerp dat naadloos aansluit bij uw gezichtsvorm en een DuraMesh-structuur die zorgt voor vormbehoud in de meest heftige omstandigheden. Het Ventex ventiel biedt optimale ventilatie. De Smart solo series biedt maskers in de beschermingsniveaus FFP1, FFP2 en FFP3. Wij bieden dit model aan uit de Moldex Smart Solo serie:

Smart Pocket

De Smart Pocket reeks biedt een hoog draagcomfort door een zacht neuskussen, een huidvriendelijke binnenlaag van stof en de elastische draagband. Deze maskers zijn opvouwbaar en komen in een compacte verpakking. Hierdoor zijn de maskers gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. De stofmaskers zijn hygiënisch verpakt en kunnen snel en eenvoudig uitgepakt en uitgevouwen worden voor gebruik. Ook deze stofmaskers hebben een Activform ontwerp dat naadloos aansluit bij uw gezichtsvorm en een DuraMesh-structuur die zorgt voor vormbehoud. Daarom zijn de Smart Pocket-maskers eenvoudig op te zetten en zitten ze altijd veilig en comfortabel op de huid, zonder dat een neusklem nodig is. Ze zijn verkrijgbaar in de beschermingsniveaus FFP2 en FFP3. Wij bieden de volgende modellen aan uit de Smart Pocket reeks:

Smart Active

De Smart Active reeks is voorzien van een extra filterlaag van actieve koolstof. Dit beschermt de drager tegen lage concentraties gassen, onaangename geuren en ozon. Een zacht neuskussentje, een huidvriendelijke binnenlaag van stof en een elastische geweven hoofdband zorgen voor een hoog draagcomfort. Deze stofmaskers hebben een Activform ontwerp dat naadloos aansluit bij uw gezichtsvorm en een DuraMesh-structuur die zorgt voor vormbehoud in de meest uitdagende omstandigheden. De Smart Active  stofmaskers bieden betrouwbare bescherming tegen stofdeeltjes. Ze zijn verkrijgbaar in de beschermingsniveaus FFP2 en FFP3. Deze modellen bieden wij aan:

Air

De Air Reeks van Moldex biedt de revolutionaire AirWave vouwfiltertechnologie voor een groter filteroppervlak. Hierdoor blijft de ademweerstand laag en kunnen gebruikers voor een langere periode zonder problemen het masker op houden. De huidvriendelijke binnenlaag en Activform ontwerp zorgen ervoor dat het masker comfortabel is om te dragen en de Duramesh-structuur zorgt voor extra vorm. De Air maskers zijn pvc-vrij en beschikbaar in twee verschillende maten. Het neemt alle voordelen over van de Smart maskers zoals de optimale pasvorm en de efficiënt ventilatie van het Ventex ventiel. De Air series biedt stofmaskers in de beschermingsniveaus FFP2 en FFP3. Dit zijn de modellen:

Air plus

De Air plus serie stofmaskers zijn allemaal herbruikbaar en hebben een anatomisch gevormde TPE-maskerrand, die bijna te vergelijken is met een halfgelaatsmasker. Dit maakt deze maskers comfortabel te dragen en vooral extra beschermend. Deze maskerrand kan worden gereinigd en gedesinfecteerd. Het geïntegreerde Provalve ventiel minimaliseert condensatiedruppels en het gewone Ventex ventiel zorgt voor een goede doorstroom van lucht. Ook de Air plus reeks maakt gebruik van de innoverende AirWave technologie die een extreem lage ademweerstand biedt. Ook deze maskers zijn makkelijk op en af te zetten en voelen comfortabel aan op de huid. Dit allemaal dankzij de Duramesh-structuur en het ActivForm ontwerp. De Air plus serie biedt maskers in de beschermingsniveaus FFP2 en FFP3. De volgende modellen bieden wij aan in de webshop:

Air Seal

De herbruikbare Air Seal serie stofmaskers hebben een zachte foam maskerrand voor een extra comfortabele en veilige pasvorm. De maskers kunnen gemakkelijk worden gereinigd en gedesinfecteerd. Ook de Air Seal reeks maakt gebruik van de innoverende AirWave technologie die een extreem lage ademweerstand biedt. Het draagcomfort wordt verder verbeterd door de huidvriendelijke binnenlaag van zachte stof en de elastische hoofdband. Het flexibele ActivForm 3D-ontwerp past zich automatisch aan de gezichtsvorm en bewegingen aan. Zo kunnen de stofmaskers gemakkelijk worden opgezet en zitten ze altijd veilig en comfortabel op de huid. Dankzij de duurzame DuraMesh-structuur behoudt het masker zijn vorm. De Air Seal stofmaskers bieden betrouwbare bescherming tegen deeltjes en zijn verkrijgbaar in het beschermingsniveau FFP3. Wij bieden dit model aan uit de Moldex Air Seal serie