FFP3 stofmaskers

Op zoek naar FFP3 stofmaskers, ofwel P3 stofmaskers, met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Deze vind je in onze webshop! Wij hanteren lage prijzen en hebben A-merken als 3M, Moldex en M-safe in het assortiment.

Wat is een FFP3 stofmasker?

Een FFP3 fijnstofmasker (in het Engels ‘Filtering Face Piece’) plaats je over je mond en neus ter bescherming van je luchtwegen. Het filtert de in te ademen lucht zodat het vrij is van gevaarlijke stoffen. Het toegevoegde getal ‘3’ geeft de filterefficiëntie aan. In totaal bestaan er drie veiligheidsklassen (1, 2 en 3). FFP3 is de hoogste classificering en staat dus voor de beste bescherming.

Hoogste beschermingsniveau

Zoals eerder benoemd vertegenwoordigen FFP3 maskers de hoogste beschermingsgraad. Ze bieden maar liefst tot vijftig keer de WNG (Wettelijke Nederlandse Grenswaarde) en hebben een minimale efficiëntie van 98%. Dergelijke maskers worden gebruikt in werkomgevingen met giftige stoffen.

Komen er alleen hinderlijke deeltjes vrij? Dan volstaat een FFP1 mondkapje. FFP2 maskers zijn geschikt voor matige niveaus van schadelijke stoffen. Mocht je twijfelen over welk exemplaar je nodig hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op voor passend advies.

Welk FFP3 masker kopen?

Je kan uit diverse P3 stofmaskers kiezen. Ga je voor een handig vouwmasker of voor een cupvormig exemplaar dat inklapbestendig is? Daarnaast moet je nagaan of de werkzaamheden vragen om een wegwerp (NR: non reusable) of herbruikbaar (R: reusable) model. Laatstgenoemde kan je tijdens meerdere shifts op één dag gebruiken. Wil je extra comfort? Dan is een uitademventiel wellicht een goede optie.

FFP3 masker online bestellen

Bestel jouw FFP3 stofmasker voordelig en eenvoudig bij pbmdiscounter.nl. Neem bij vragen en/of voor advies gerust contact met ons op.

Toon meer
18 resultaten (1-18)
Sorteren op: