3M halfgelaatsmaskers

Met een 3M halgelaatsmasker ben je gegarandeerd van kwaliteit, comfort en gebruiksgemak. Een 3M halfgelaatsmasker kopen doe je voordelig en eenvoudig in onze webshop.

Lees meer
15 resultaten (1-15)
Sorteren op:

Wanneer gebruik je eigenlijk een halfgelaatsmasker?

Halfgelaatsmasker kunnen worden ingezet tijdens langdurige werkzaamheden die ademhalingsbescherming vereisen tegen stoffen, gassen- en dampen of een combinatie hiervan. Dergelijke maskers zijn ideaal voor wanneer je vaker een klus moet doen en alleen de filters wil hoeven te vervangen. Ze zijn dan goedkoper en comfortabeler dan een stofmasker. Ook sluiten ze beter aan op het gezicht, waardoor de kans dat verontreinigingen via de zijkanten binnnenkomen kleiner is. 

Ons aanbod aan 3M halfgelaatsmaskers

In onze webshop vind je de 6000, 6500 QL (met snelsluitmechanisme) en 7500 serie. De unieke HF-800 serie is ook verkrijgbaar. Meer informatie over deze half maskers lees je in ons blogitem De revolutionaire 3M Secure Click HF-800 halfgelaatsmaskers.

Alle 3M halfgelaatsmaskers zijn herbruikbaar, licht van gewicht en ontworpen om betrouwbare adembescherming te bieden.

Maak je uitrusting compleet met een 3M filter. Voor optimale bescherming is het belangrijk om het juiste stoffilter, gas- en dampfilter of combinatiefilter te gebruiken. Kom je er niet helemaal uit? We staan altijd klaar om te helpen en adviseren.

Voor allerlei werkomgevingen

3M halfgelaatsmaskers zijn onder meer enorm populair als spuitmasker om de longen te beschermen tegen diverse gevaren bij het spuiten, lakken, smeren en verven van oppervlakken. Maar ze zijn uitermate geschikt voor allerlei branches. Van de bouwsector en houtbewerking tot de automobielindustrie en woningverbetering. 

3M halfgelaatsmasker kopen bij PBM discounter

Wij streven er continu naar om de goedkoopste aanbieder van persoonlijke beschermingsmiddelen te zijn. Bij ons betaal je dus nooit te veel voor een 3M halfgelaatsmasker. 

Wil je een 3M halfgelaatsmasker kopen, maar weet je niet precies welk exemplaar? Laat je dan gerust door ons adviseren! Neem vrijblijvend contact op via +31 85 065 69 29.